De vernieuwde speeltuin (2014)

In 2014 heeft het Bestuur van Clubhuis Cantaloup veel tijd en energie gestoken in het vernieuwen van de speeltuin. Van ideeën vorming, tot overleg met gemeente, uitvoerders en leveranciers, tot coördinatie bij het uitvoeren van de werkzaamheden. De feestelijke opening vond plaats op vrijdag 21 november 2014 door wethouder Boudewijn Revis.

We hebben er voor gekozen om kunstgras aan te leggen in het gedeelte voor het Clubhuis. Vooraan zijn enkele toestellen gekomen voor de allerkleinsten zodat ouders en begeleiders makkelijk toezicht kunnen houden. De toestellen voor de wat grotere kinderen liggen juist wat verder weg en meer verscholen in het groen. Zo is het voor iedereen een fijne plek.

In het nieuwe ontwerp was geen plaats meer voor de tafeltennistafel. Deze grote en zware stenen tafel nam veel plaats in en werd niet of nauwelijks meer gebruikt. Deze hebben we vervangen door 2 trampolines, die helemaal aansluiten bij het spel van kinderen nu. Hierdoor wordt deze plek in de speeltuin ook weer een goede gebruikt.

Onderstaande afbeelding, artist impression vernieuwde speeltuin.