Clubhuis huren

Clubhuis Cantaloup is te huur!

Clubhuis Cantaloup is te gebruiken voor verschillende activiteiten zoals kinderpartijtjes, knutselavonden, vergaderingen, muziekclubs etc. Maximaal kunnen er ca. 30 personen (incl. kinderen) aanwezig zijn. Je kunt het clubhuis huren per dagdeel van 5 uur. De kosten bedragen € 75,- per dagdeel. Daarnaast vragen wij € 50,- borg. Mocht je het clubhuis langer of korter willen huren, neem dan even contact met ons op.

Kinderfeestje? Voor een kinderfeestje kun je het Clubhuis alleen huren op een zaterdag of zondag van 13:00 tot 18:00 uur. Het Clubhuis heeft een echte buurtfunctie, en daarom is het alleen beschikbaar voor mensen die in de buurt wonen of op een andere manier binding hebben met de buurt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Activiteit of workshop? Wil je het Clubhuis huren voor een (zakelijke) workshop, een activiteit voor volwassenen of een andere recreatieve bijeenkomst dan kun je het Clubhuis ook doordeweeks huren. Dit kan per dagdeel van 9.00-13.00 en van 14.00-18.00 uur of de hele dag tijdens kantooruren (9.00-18.00 uur).

Avond activiteit? Het Clubhuis kun je doordeweeks ook ’s avonds huren voor bijvoorbeeld een schildercursus of theater workshop. Deze tijden kunnen variëren maar zijn meestal van 19.00-23.00 uur. Avondverhuur vraagt om activiteiten die weinig geluidsoverlast veroorzaken en dienen in het clubhuis plaats te vinden.

Beschikbaarheid Clubhuis Kijk bij de beschikbaarheid of je gewenste datum nog vrij is.

Informatie Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgen voor de activiteiten in en om Clubhuis Cantaloup. Wij doen dit naast onze andere werkzaamheden. We willen je daarom vragen eerst de informatie op de site goed te bekijken. Heeft u toch nog vragen? Dan kun je het ons mailen: clubhuis.cantaloup@gmail.com