Algemene info

irisWelkom in de vernieuwde Speeltuin Cantaloup.
Al meer dan 38 jaar ligt hier, in hartje Den Haag, buurtspeeltuin ‘De Cantaloup’. In de speeltuin vindt u verschillende speeltoestellen, een voetbalveldje, kinderbadje en dat alles in een groene omgeving. Wist u dat de speeltuin recent is vernieuwd? (November 2014) Hier heeft het bestuur samen met de gemeente Den Haag hard aan gewerkt. We hopen dat jullie veel plezier hebben!

Bestuur:
Een groep enthousiaste vrijwilligers maken het bestaan van de Cantaloup mogelijk. Het bestuur is het aanspreekpunt voor de buurt, beheerd het clubhuis en verzorgd de activiteiten. Wij doen dit naast onze andere werkzaamheden. We willen u vragen de informatie op de site goed te bekijken, heeft u toch nog vragen? Dan kunt u  het contactformulier invullen of ons mailen: clubhuis.cantaloup@gmail.com

sminckenActiviteiten Clubhuis Cantaloup:
Het bestuur van het Clubhuis Cantaloup organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar. Zoals eieren zoeken op 2e Paasdag, Nationale straatspeeldag in juni, buurt-BBQ, St Maarten, Sinterklaas. Daarnaast worden er door andere clubs activiteiten in het clubhuis gehouden zoals theaterworkshops, knutselclub en overige initiatieven.
Kijk bij activiteiten voor het eerstvolgende event.

Clubhuis huren?
Het clubhuis kunt u huren voor een kinderfeestje of activiteit. Huur per dagdeel: €60,-  De speeltuin zelf is niet te huur en blijft openbaar. Kijk onder Clubhuis huren voor meer informatie.

Vriend worden?
Voor wat betreft financiën is het bestuur afhankelijk van gemeentesubsidies en donateursgelden. Wie vriend(in) of donateur wil worden van de Stichting Clubhuis Cantaloup is van harte welkom! Ga naar: vriend worden?

Volkstuintjes:
Naast de speeltuin is er een volkstuintjes complex. Informatie hierover kunt u krijgen bij de gemeente.

Vragen, opmerkingen, klachten of leuke reacties?
Heeft u vragen of opmerkingen, wij horen het graag via: clubhuis.cantaloup@gmail.com

De speeltuin is openbaar terrein en wordt onderhouden door de gemeente. Indien u vragen of klachten heeft over de speeltuin neem dan svp  contact op met de gemeente  Den Haag. Tel: 14 070